Hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler og en eiendomsadvokat?
Hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler og en eiendomsadvokat?

Video: Hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler og en eiendomsadvokat?

Video: Hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler og en eiendomsadvokat?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Mars
Anonim

En annen forskjellen mellom en eiendomsmegler og en advokat som du vil være klar over, er hvordan de betales. Eiendomsmeglere jobber vanligvis på provisjon. Det er også tilfeller i som en kjøper foretrekker å leie en middel og betale provisjonen selv. De gjør dette i for å oppnå lojaliteten til middel.

Følgelig, hva er forskjellen mellom en eiendomsmegler og en eiendomsmegler?

For å oppsummere a Eiendomsmegler vs Eiendomsmegler , a Eiendomsmegler er en eiendom profesjonell med gyldig lisens. Agenter hjelpe folk med å kjøpe og selge både nærings- og boligeiendommer. Agenter kan også bli Eiendomsmeglere , som er aktive og betalende medlemmer av Landsforeningen av Eiendomsmeglere (NAR).

Deretter er spørsmålet, hvorfor trenger jeg en eiendomsadvokat? Eiendomsadvokater er advokater opplært til å løse de juridiske problemene rundt eiendomsinteraksjoner. Blant dokumentene eiendomsadvokater vanligvis håndtere er kjøpsavtaler, pantedokumenter, hjemmel dokumenter og overføring dokumenter. I noen tilfeller hjelper de individuelle boligkjøpere med å stenge hus.

Foruten ovenfor, hvor mye koster det å ansette en eiendomsadvokat?

Mange lade hver time, med priser som varierer fra $150/time til $350+/time, mens andre tilbyr en fast avgift for å gjennomføre stenging, spesielt i stater der dette er påkrevd. Hvis du ansette en eiendomsadvokat , forvent å betale mellom $500 til $2000, avhengig av tjenestene du trenger.

Er en eiendomsadvokat?

EN eiendomsadvokat er rustet til å utarbeide og gjennomgå dokumenter vedr eiendom som kjøpsavtaler, pantedokumenter, hjemmelsdokumenter og overføringsdokumenter. EN eiendomsadvokat leid inn for å håndtere en transaksjon vil alltid møte på avslutningen med kjøper.

Anbefalt: