Er Wild Blueberry-pulver bra for deg?
Er Wild Blueberry-pulver bra for deg?

Video: Er Wild Blueberry-pulver bra for deg?

Video: Er Wild Blueberry-pulver bra for deg?
Video: Снова отвечаю на вопросы о Solgar и несколько слов о косметике. (Видео для друзей). 2024, Mars
Anonim

Hold deg til hjertet- sunn med hel frukt vill blåbær pulver . Lastet med superantioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper, ville blåbær har vist seg i studier å bidra til å beskytte mot hjerte- og karsykdommer, høyt kolesterol og blodtrykk, slag og oksidativt stress.

På samme måte, er ville blåbær bedre enn vanlige?

Antioksidantkapasitet - Ville blåbær inneholder mer av den kraftige antioksidanten antocyanin og viser større antioksidantkapasitet per porsjon enn dyrket blåbær . Smak – Ville blåbær har en mer intens, søt og syrlig smak enn dyrket blåbær.

For det andre, er ville blåbær bra for deg? Ville blåbær er spesielt rike på antocyanin, et flavonoid med kraftig antioksidantkapasitet. Høyt konsentrert i de dypblå pigmentene til Ville blåbær , antocyanin er ansvarlig for både farge og kraftig Helse beskyttelsespotensial.

I denne forbindelse, hva er pulveret på blåbær?

Kjent som " blomstre ," det voksaktige, sølvhvite stoffet på druer, blåbær , og visse plommer fungerer som en barriere mot insekter og bakterier og bidrar til å forsegle fruktens fuktighet. De blomstre er også et friskhetstegn, siden det blekner med tid og håndtering.

Hvor mye blåbærpulver bør jeg ta?

Det er ingen standarddose for blåbær ekstrakt. Mer forskning er nødvendig før man bestemmer en sikker rekkevidde. Følg instruksjonene på tilleggsetiketten, som vanligvis er 1 ss. av tørket pulver , én tablett (inneholder alt fra 200 til 400 mg av blåbær konsentrat), eller 8 til 10 ts.

Anbefalt: