Er hibiskusplanter flerårige?
Er hibiskusplanter flerårige?

Video: Er hibiskusplanter flerårige?

Video: Er hibiskusplanter flerårige?
Video: Video throunarvara leidbeiningar 2024, Mars
Anonim

Tropisk hibiskusplanter bringes enten innendørs i kaldt vær eller behandles som ettårige på grunn av deres følsomhet for kulde. Flerårig hibiskus ( Hibiskus spp.) er kjent for å være kaldharde, men vil fortsatt dø ned til bakken i alle unntatt det varmeste amerikanske landbruksdepartementet anlegg hardhetssoner.

I denne forbindelse, kommer hibiskusplanten tilbake hvert år?

Forutsatt at du sikter til det vanlige hibiskus , Hibiskus rosa-sinensis, de er flerårige, fordi de er levedyktige år etter år . Ettårige er planter at vokse , blomst , og dø i løpet av en år.

hvor lenge lever hibiskusplanter? A. Noen av de eldre hagesortene har vært kjent for å leve for 50 år eller mer. Noen av de nyere hybridene kan ha levetid på 5-10 år.

På samme måte spørs det, kan hibiskusplanter overleve vinteren?

Holde Hibiskus Inside Over Vinter Disse er tropiske planter og ikke gjør det overleve eksponering for kuldegrader. (Når det er sagt, hvis du har en hardfør hibiskus , som selges i stauder-delen av ditt lokale hagesenter, at plante kan opphold utendørs over vinter.

Hvordan tar du vare på flerårig hibiskus?

Hardfør hibiscus som fuktig jord, så hold plantene godt vannet og dekket med barkdekke for å hindre ugress i å fortrenge dem og opprettholde jordfuktigheten. Gjødsle om våren med et lag kompost. Hardfør hibiscus er treg til å dukke opp om våren i kalde områder, så vær tålmodig. De spretter kanskje ikke opp av bakken før i juni.

Anbefalt: